POLITIKA SPLETNIH NAKUPOV IN DOSTAVE (v izdelavi!)

 

BK Kungota omogoča spletno trgovino na območju EU, na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS).

Navedena ureditev izhaja iz Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov, Uredbe (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št. 2016/2004 in Direktive 2009/22/ES.

KUPEC OB NAKUPU SPREJEMA NASLEDNJE:

1. Strinjate se, priznavate in razumete, da se vsi rezervirani termini, ki so naprodaj v spletni trgovini, distribuirajo v elektronski obliki. Ne obstajajo karte, ki bi vam bili dostavljeni v fizični obliki. Za Rezervacijo termina, ki ga kupite, boste prejeli popolnoma legitimno rezervacijsko kodo.

 

2. Naš sistem omogoča takojšnje (v sekundi ali manj) in samodejno dodeljevanje rezerviranih terminov. Ko boste izpolnili ceno Programa in uspešno opravili varnostne preglede, bo rezervacijska koda na voljo v vašem e-poštnem računu. Badminton klub Kungota ni odgovorna za kakršno koli izgubo ali škodo zaradi izgubljenih ali ukradenih Rezervacijskih kod ali uporabe rezervacijske kode brez našega dovoljenja.

 

Naročila

Če se odločite za nakup vstopnice ali katerekoli druge storitve, ki jo nudimo, boste morali v obrazec za naročilo vnesti določene osebne podatke. Vpisati boste morali kontaktne podatke (kot so ime, e-poštni naslov, telefonska številka in naslov za dostavo) ter podatke o plačilu (kot so številka kreditne kartice, datum zapadlosti in ime lastnika kreditne kartice, če boste izbrali plačilo s kreditno kartico).

Te podatke bomo uporabili za izdajo računa in za izpolnitev vašega naročila. Glede na osebne podatke, ki jih boste vnesli, vam bomo poslali potrdilo / račun z nakupno ID številko in vsemi ostalimi potrebnimi informacijami. Če bomo pri izpolnjevanju vašega naročila naleteli na težave, bomo podatke uporabili, da z vami vzpostavimo stik.
 

Plačilo je možno s kreditnimi karticami (MasterCard, Visa), VALÚ, z UPN položnico v obliki predplačila na lokalni bančni račun, ter preko sistema PayPal. V primeru nakupa preko spleta ima družba Ponudnik BK Kungota. zaradi varnostnih razlogov in načina finančnega poslovanja možnost zahtevati identiteto naročnika. Ponudnik BK Kungota. si pridržuje pravico, da bo preverjal naročila, ki so bila plačana s kreditno kartico. Od strank lahko zahteva, da mu posredujejo kopijo osebnega dokumenta (potni list ali osebno izkaznico). Zahtevek bo posredovan preko elektronske pošte. V primeru, da stranka na zahtevo Ponudnik BK Kungota. podatkov ne posreduje v določenem roku, bo naročilo stornirano. Plačila s kreditnimi karticami se izvajajo preko plačilnega sistema Paywiser.

Ponudnik BK Kungota. v nobenem primeru ni odgovoren za dejanja tretjih oseb, ki izvajajo dostavo (poštne enote in ostale dostavne službe). V primeru izgube potrdila o rezervaciji in plačilu termina iz opravičljivih razlogov (npr. zaradi izbrisa ali izgube mobilnega telefona) se morajo kupci obrniti na ponudnika.

Potrdila o rezervaciji in plačilu termina se ne smejo zlorabljati, kopirati, spreminjati ali posredovati naprej.

 

Odnosi s strankami

Osebni podatki, ki jih boste vpisali, nam bodo služili za vzpostavitev stika z vami, odgovore na vaša vprašanja, nudenje storitev, ki ste jih izbrali in za upravljanje z vašim uporabniškim računom. Če bo to potrebno, vas bomo kontaktirali preko telefona ali e-pošte.

Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila). Uporabnik je ob oddaji naročila vsakič posebej opozorjen na splošne pogoje poslovanja in z oddajo naročila potrdi svojo seznanjenost z njimi.

Ponudnik BK Kungota. si pridržuje pravico, da splošne pogoje poslovanja spremeni, v medsebojnem razmerju pa veljajo tisti splošni pogoji poslovanja, ki so veljali v trenutku nakupa.

 

 

BADMINTON KLUB KUNGOTA, PLINTOVEC 5H, 2201 Zg. Kungota, Slovenija T: 00 386 41 361 245