TRUMP Liga 2017/2018

 

Razpored tekem in rezultati TRUMP LIGE 2017/18.

 

Lep pozdrav vsem,

Edi Adler

 

3. in 4. kolo - 09.12.2017

 

Po odigranem tretjem in četrtem kolu rekreativne Trump lige so se mesta na lestvici kar spremenila, to pa ni čisto realno, ker so nekatere igre bile zaradi decemberskih praznovanj in zdravstvenih problemov preložene.

Na prvo mesto na lestvici se je zavihtela ekipa Gaudi, kljub izgubljeni tekmi z Adi logistiko, ki se je povzpela za mesto in pristala tik za njimi. S prvega na tretje mesto je zdrsnila ekipa Incredible, ki je z ne popolno postavo odigrala le dve igri proti nasprotnikom in bo neodigrane igre odigrala do naslednjega kola. Četrto in peto mesto sta zamenjali ekipi PLB in Koroša katering, Koroša katering se je povzpel za mesto. Na šestem in sedmem mestu ni prišlo do sprememb MPOWER in KELT PUB ostajata na enakih položajih s tekmama manj.

Kljub nekoliko slabši udeležbi smo kar dobro izkoristili prosta igrišča in odigrali tekme za ogrevanje, ter spostitev adrenalina.

 

Da ne pozabim, Uroš želim ti, da po ne ljubi poškodbi kolena hitro okrevaš.

 

1. in 2. kolo - 11.11.2017

 

V soboto, na Martinovo, smo v Zgornji Kungoti odigrali 1. in 2. kolo rekreativne badminton Trump lige. Ekipa INCREDIBLE je po dobro odigranih tekmah prevzela vodstvo na razpredelnici, s točko manj ji sledi ekipa GAUDI z odigrano le eno tekmo. Sledita še ekipi ADI LOGISTIKA in PLB z enako število točk in s povprečnim izkupičkom, ena zmaga in en poraz. Na petem mestu in z odigrano le eno tekmo se je zasidrala ekipa v novi preobleki KOROŠA CATERING. Šesto mesto je zasedla novo pečena ekipa MPOWER, z dvema porazoma na začetku tekmovanja, še vedno niso vrgli puške v koruzo. KELT PUB je z dvema dvema izgubljenima tekmama trenutno na zadnjem mestu, pa ne za dolgo glede na prikazano igro.

Po tekmovanju je za celjenje ran poskrbel DJ Tomaž z dobro muziko za ples.

 

Sporočam Vam tudi, da sta nasledni soboti dva rekreativna badminton turnirja na Štajerskem koncu, 18.11.2017 je turnir v Zg. Kungoti in 25.11.2017 na Sveti Ani.

 

 

   TRUMP liga 2015-2016  RAZPORED in REZULTATI   (klik)

in PRAVILNIK 12. TRUMP lige

 

Po šestem dnevu Trump lige 2015-2016, 11. in 12. kolo

Rekreativna Trump liga se bliža zaključku, kar pa ne pomeni, da so stopničke že oddane.

V soboto smo po napetih in dramatičnih igrah odigrali 11. in 12. kolo lige. Najboljše sta se odrezali ekipi Gaudi in Bar DJ, s kar po dvema zmagama. Na lestvici sta mesti zamenjali le ekipi na 5. in 6. mestu Amateri in Amidaš. Amateri so nesrečno izgubili kar obe tekmi, so pa igrali proti 1. in 2. uvrščeni ekipi, ki pa nista kar tako na vrhu razpredelnice.

Na zadnjem srečanju v mesecu maju bo še posebaj zanimivo, ker se bodo medseboj pomerile kar tri ekipe z vrha lestvice, Gaudi, Bar DJ in Incredible. Seveda pa je naskok na stopničke možen tudi od zadaj, pustimo se presenetiti.

 

P.S.

Naj spomnim, da je na dan zadnjega kola, v mesecu maju, tudi zaključek. Kapetani ekip mi javite število prisotnih.

Lep pozdrav do naslednjega kola,

Edi Adler

 

9. in 10. kolo TRUMP lige 2016

 

Po odigranem 9. in 10. kolu rekreativne Trump lige, se na jakostni lestvici ni kaj dosti spremenilo. Mesti sta zamenjali le ekipi Incredible in Adi logistika, Incredible se je povzpel na  tretje mesto.

Da pa na ligi le ni bilo vse tako prepričljivo, kot kaže gibanje na lestvici gor in dol, povejo  že rezultati. Kar  nekaj tekem se je končalo z rezultatom 3:2.

Ekipa Incredible bi z malo več sreče vzela skalp ekipi Gaudi, ki v tej sezoni še ni bila premagana. Prav tako se prebuja ekipa Amidaš, ki je pokazala kaj zna in kar s 4:1 premagala ekipo Amateri. Največje presenečenje pa je naredila ekipa PLB, ki je kot predzadnja na jakostni lestvici, le za las izgubila tekmo proti drugo uvrščeni ekipi Bar DJ. Še večje presenečenje pa je ekipa PLB naredila za njihove navijače, klop ob njihovem igrišču je bila vedno zasedena.

Na žalost se ekipa Odpisani tekmovanja ni udeležila.

Na lestvici še vedno premočno vodi ekipa Gaudi s šestimi točkami prednosti, zato pa je še vse odprto za drugo in tretje mesto, ker so razlike na sredini jakostne lestvice zelo majhne. Do zaključka rekreativne Trump lige ostajajo še 4 kola in seveda priložnosti za veliko presenečenj.

 

Lep pozdrav do naslednjega kola,

Edi Adler

 

7. in 8. kolo TRUMP lige

Tekme 7. in 8. kola rekreativne Trump lige so se prevesile v drugo polovico tekmovanja in se odigrale na pustno soboto.

Napeti in izenačeni seti so se igrali do konca, zato rezultat ne pokaže vedno prave slike o dogajanju na igrišču. Ekipa GAUDI  so  svojo točkovno prednost na 1. mestu še povečali in to brez izgubljene discipline. Na 2. mesto se je povzpela ekipa BAR DJ, prav tako je za eno mesto napredovala ekipa ADI LOGISTIKA in se do naslednjega kola zasidrala na 3. mestu. Ekipa INCREDIBLE je padla za dve mesti in  pristala na 4. mestu, AMATERI ostajajo na 5. mestu. Položaj na lestvici sta z enako število  točk zamenjali ekipi AMIDAŠ in PLB, 6. in 7. mesto.

Na zadnjem 8. mestu ostaja ekipa ODPISANI, ki se tudi tokrat tekmovanja ni udeležila.

Po tekmovanju smo igralci, ki nismo odlhiteli na pustno rajanje, analizirali odigrane tekme s pomočjo Jäger party.

 

OPOMBA

V hali sem našel lopar YONEX Nanospeed Alpha rumeno sive barve, lopar je  shranjen pri meni.

Lep pozdrav do naslednjega kola,

Edi Adler

 

 

Miklavžev vikend TRUMP lige

V soboto, 5. decembra 2015, smo odigrali 3. in 4. kolo rekreativne Trump lige v Zg. Kungoti.

Zaradi zapore glavne ceste, tik pred halo, smo do hale ubirali kar različne možnosti, pot pod noge, z avtom po makadamu ali pa malo daljša panoramska pot preko Šentilja.

Po odigranih tekmah sta na 1. in 2. mestu suvereno ostali ekipi GAUDI in BAR DJ, kar pa ne pomeni, da bo tako tudi ostalo, ker imata odigrano tekmo  več.  Na sredini lestvice pa je prišlo do velikih preskokov, ekipi INCREDIBLE in PLB sta se povzpeli kar za tri mesta, medtem ko so padec na lestvici naredile ekipe ADI LOGISTIKA,  AMATERI in AMIDAŠ.

Ekipa ODPISANI se lige ni udeležila in ostaja na zadnjem mestu.

Zapisal: Edi Adler, vodja lige

 

Pričetek lige to soboto, 7. novembra 2015 ob 14.45

 

Prihajajočo soboto,  7. novembra, začnemo z že 12. Trump ligo v Kungoti. Glede na število prijavljenih ekip smo nekoliko spremenili tekmovalni pravilnik.

Prijavljenih je 10. ekip.  Igralo se bo v dveh jakostnih skupinah po dvokrožnem sistemu. Oglejte si tekmovalno tabelo 12. Trump lige in tekmovalni pravilnik.

Se vidimo v soboto ob 14.45 uri.

 

Lep pozdrav,

Edi Adler, vodja lige

 

Pričetek TRUMP lige 2015/2016

Spoštovani ljubitelji badmintona, rekreativke in rekreativci!

Ponovno vas vabimo, da se prijavite za igranje v letošnji rekreativni Trump ligi BK Kungota. Prvi cikel oz. kola se bodo odigrala v soboto, 17.10.2014, na igriščih BK Kungota v hali Gokop.
V prilogi razpis lige, pravilnik lige , ter prijavni list za ekipe (klik na povezavo).

 

Prijavite se čim prej!

Vljudno vabljeni!

Edi Adler, vodja lige 2015/2016

__________________________________ ____________________________________________________________

GALERIJA SLIK APRIL 2015

 

!---->

 

TRUMP LIGA 13. in 14. KOLO

Včeraj smo odigrali aprilska kola Trump lige.

Prisotnih je bilo 9 ekip, ki so se pomerila na 13, 14 kolu. Prišlo je do manjših premikov na lestvici. Na 1 mestu je kraljuje ekipa Gaudi, z 8 točkami prednosti pred drugo uvrščeno ekipo Incredible. Tretje mesto pa zaseda ekipa Bar DJ z le točko zaostanka. Ostale razvrstitve lahko vidite v prilogi.

Naslednje srečanje bo v soboto, 09.05.2015

 

TRUMP LIGA MAREC 2015

Včeraj smo odigrali 11 in 12 kolo lige. Prisotnih 8 ekip, 2 ekipi sta svojo odsotnost najavili.
Žal mi je, da ekipa ŠD DEM ne bo več igrala, vse do konca sezone, saj so ekipe zaradi tega prikrajšane igranja.
Rezultati včerajšnjih tekem, so pomešali trenutni vrstni red na lestvici ekip. Pohvala pa gre ekipi Gaudi in Adi logistiki, ki edini po zaključku tekmovanja, dodajo noto druženja v dvoranskem bifeju.

Lestvica z rezultati v priponki.

Naslednje srečanje 11.04.2015 ob 15.00 uri.

 

9 /10 kolo Trump lige

Včeraj smo v Kungoti odigrali 9 in 10 kolo lige. Pričeli so se povratni dvoboji, kjer imajo ekipe možnost vrniti udarec ekipam za morebiten slab rezultat iz prvega dvoboja. Stanje na lestvici je razvidno v prilogi. Naslednje srečanje je čez 14 dni, sobota 14.03.2015 ob 15.00 uri.

 

TRUMP liga januar 2015

To soboto 10.01.2015 smo imeli prvi tekmovalni dan v novem letu. Bili smo priča zelo vznemirljivih tekmam in borbi za vsako točko. Razvrstitve na lestvici so se ponovno spremenile. Rezultate si lahko ogledate v prilogi. Naslednje kolo bo v SOBOTA, 28.02.2015 ob 15.00 uri.

 

Predbožično kolo Trump lige

 To soboto 13.12.2014 je potekal v Kungoti zadnji tekmovalni dan Trump lige v tem letu. Na igriščih je bilo zelo živahno in napeto. Ekipe so grizle za sleherno točko. Tako smo v dobrem vzdušju pripeljali zadnje letošnje srečanje do konca. Naslednji termin lige je 10.01.2015. Termin v februarju pa bo na prošnjo BK Železničar prestavljen zaradi MARIBOR GP OPEN. Vesel bom, če boste predlagali nadomestni termin za februar.

Vsem tekmovalkam in tekmovalcem, kakor tudi vašim družinskim članom pa želim VESELE BOŽIČNE PRAZNIKE in SREČNO V 2015.

LP Zoran

 ------------------------------------------------------------------------------

 

V soboto je potekal 2. tekmovalni dan Trump lige

Odigrali smo 3, 4 kolo.
Prišlo je do prvih sprememb na trenutni lestvici. Rezultate si oglejte v prilogi.

Vabljeni vsi skupaj na 7. KUNGOTA GRAND PRIX OPEN, rekreativni turnir, ki bo potekal 15.11.2014 od 9 ure dalje.
Razpis v prilogi.
Prijave do ČETRTKA 13.11.2014 do 24.00 ure.
Vljudno vabljeni.
Lp Zoran

 

To soboto se je  pričetela 11. Trump liga v Kungoti

V novi sezoni tekmuje 10 ekip. Odigral se bo dvokrožni tekmovalni sistem. Dobili smo že prvi letošnji vrstni red ekip po 2. kolih. Suvereno zavzema 1. mesto ekipa Gaudi, ki je iztržila maximalno št. točk. Sledi ji ekipa Odpisani in Incredible, z točko manj. Celotni vrstni red najdete v prilogi.
Naslednje srečanje 08.11.2014.

Lep pozdrav Zoran

 

Pred vrati je nov ciklus igranja Trump lige

To sezono je prijavljenih 10 ekip. Tekmovalo se bo samo v eni ligi in to dvokrožni sistem tekmovanja.
Igramo še naprej na dva dobljena seta do 21 točk, ali 2 razlike, ali zadnja točka 30.

 

Pričetek TRUMP lige 2014/2015

Pozdravljeni, dragi badmintonisti Trump lige,
počitnice so za nami, zato je ponovno čas za našo priljubljeno igro badmintona.

Ponovno vas vabimo, da se prijavite v 11. rekreativno Trump ligo, ki se bo pričela v soboto 18.10.2014 ob 15.30 uri, na igriščih BK Kungota v hali Gokop. 

V prilogi razpis lige  , pravilnik lige , ter prijavni list ekip .

Prijavite se lahko do 20.09.2014

Vljudno vabljeni!

Zoran

 

 Rezultati TRUMP liga 2013-2014

 (klik)

Trump liga 15.03.2014

V soboto 15.03.2014, smo nadaljevali z igranjem Trump lige. Tekmovanje je potekalo v obeh jakostnih skupinah. V prvi ligi je prišlo do spremembe vrstnega reda, le na dnu lestvice, zaradi ne udeležbe ene od ekip. V drugi ligi pa je prišlo do več sprememb na lestvici. Razvrstitev si lahko pogledate v prilogi.

Obveščam vas, da bo naslednje kolo za drugo ligo v NEDELJO 06.04.2014 ob 15.00 uri - 11. kolo in 17.00 uri - 12. kolo

(zaradi ZAGREB OPEN GP 2014, ki je v soboto 5.4.2014)

Sprememba datuma zaključka Trump lige, zaključek bo v SOBOTA 24.05.2014 ob 14.00 uri.

Lep pozdrav Zoran

 

Trump liga 08.02.2014

To soboto se je nadaljevalo tekmovanje Trump lige.

Tokrat so se med seboj pomerili samo tekmovalci 2. lige. Tako je bilonekoliko bolj klaverno, saj nismo vajeni tako malega števila tekmovalcev na ligi. Zato pa niso bile tekme nič manj napete in zanimive.

Ponovno se srečamo spet v polni zasedbi dne, Sobota 15.03.2014.

Lep pozdrav Zoran

 

 Odigrano 3. in 4. kolo lige

To soboto smo odigrali 3. in 4. kolo Trump lige. Na deževen dan nam je vreme precej zagodlo, saj streha pušča in smo morali nenehno brisati igralne površine, a na srečo ni prišlo do poškodb.

Pomerilo se je vseh 13 ekip, ki so odigrale medsebojne tekme. V prvi ligi ni prišlo do veliko sprememb na trenutni tabeli, v drugi ligi pa do velikih vzponov in padcev na trenutni lestvici. Posamezne ekipe so celo napredovale za 5, oz nazadovale za 4 mesta. Tako se zdi, da bo še kar pestro v nadaljnjem tekmovanju.

Sedaj malo predaha, naslednje srečanje bo v soboto, 11.01.2014, ponovno ob 15. uri.

Kot veste, bo v soboto, 16.11.2013, v Kungoti potekal turnir Kungota Grand Prix Open 2013, zato bi vas ob tej priložnosti še enkrat prisrčno povabil, da se ga udeležite.

Povabite tudi svoje prijatelje, znance, ki igrajo badminton, saj več kot nas bo lepše nam bo.

Prijave sprejemamo do četrtka, do polnoči, na naslov v razpisu

VLJUDNO VABLJENI!

Zoran

 

Vkorakali v 10. jubilejno Trump ligo

 

Včeraj je bilo v BK Kungota ponovno živahno.

Pričeli smo z otvoritvijo rekreativne Trump lige, ki poteka v Kungoti že 10 let. Udeležence lige je pozdravil predsednik kluba Janez Stajnko, za glasbeno popestritev dogodka sta poskrbela Vesna Halič - frajtonarica in Jan Kraner - flavta.

Vsem se zahvaljujem za govor oz. nastop.

Sledilo je tekmovanje, ki je potekalo gladko, bučno in navijaško. Dobili smo prve rezultate tekem, ki si jih lahko pogledate v prilogi.

Naslednje druženje sledi 09.11.2013 ob 15.00 uri.

Zoran

 

Trump liga - marec 2013

V soboto, 16.03.2013, je v Kungoti potekal 5. tekmovalni dan rekreativne Trump lige. Ekipe so se pomerile v povratnih medsebojnih tekmah. V prvi ligi ni prišlo do sprememb na lestvici, v drugi ligi pa je ekipa Golobčki s četrtega mesta izrinila ekipo Šentilja.

Trenutni vrstni red:
Prva liga:
1. ODPISANI
2. GAUDI
3. INCREDIBLE
4. TRDOBORCI
5. KURENTI
6. OBKOV
7. ŠD DEM

Druga liga
1. FOKUS
2. AMIDAŠ
3. KELTI
4. GOLOBČKI
5. ŠENTILJ
6. AMATERI
7. PLB LENART
8. ANTISTRES
Naslednji termin lige je nedelja, 14.04.2013, ob 15.00 uri!
Zoran 

 

 

TRUMP LIGA NA PUSTA HRUSTA

V soboto, 09.02.2013, smo odigrali 7. in 8. kolo lige. Tekmovanje je potekalo zelo hitro, saj je zaradi pustne sobote bilo precej prostih igrišč. Kar nekaj ekip je tekme odigralo vnaprej.
Tekmovalni ciklus lige je prešel sredino, tako se že igrajo povratne tekme. Prišlo je do manjših sprememb vrstnega reda ekip. Rezultate si lahko ogledate v prilogi.
Obveščam vas, da se zaradi udeležbe tekmovalcev na Zagreb GP Open, aprilski termin lige prestavi na NEDELJO, 14.04.2013,.
Zoran 

 

Trump liga zakorakala v 2013

Pozdravljeni, dragi prijatelji badmintona!

To soboto, 12.1.2013,  smo ponovno nadaljevali s tekmovanjem v rekreativni Trump ligi in odigrali 5. in 6. kolo. Na igriščih BK Kungot se je onovno gnetlo veliko število tekmovalcev. Potekali so srditi boji za uvrstitve.. Padali so 'skalpi' favoriziranih ekip. Kaj hočemo - tako je pač v športu, včasih se taktične zamisli selektorjev pač ne izidejo. Prav zaradi takšnih presenečenj je dogajanje v ligi pestro in vlada tekmovalni duh. Prišlo je do manjših sprememb pozicij na lestvicah. Tekmovanje se bliža šele polovici tekmovalnega ciklusa, nato bodo prišli na vrsto povračilni dvoboji. Takrat bomo lahko poročali, kako se bo tekmovanje oziroma dvoboji zapletali ali razpletali ter vplivali na lestvico.

Naslednje srečanje lige bo v soboto, 09.02.2013, ob 15.00 uri. Prosim ekipe, da pridejo na tekmovanje vsaj 15 minut pred pričetkom tekmovanja.

Zoran

 

Pričetek TRUMP lige 2012/2013

To soboto, 13.10.2012, se je ponovno začela nova sezona tekmovanja rekreativne Trump lige v organizaciji BK Kungota.
V tekmovanje je vključeno 15. ekip, skupaj 112 tekmovalk in tekmovalcev, 7. ekip 1. liga, ter 8 ekip 2. liga.
V tej sezoni smo uvedli še 5. disciplino, to je igra ženskih dvojic, za katero so me nagovarjale tekmovalke nežnejšega spola že kar lep čas in tokrat sem jim to tudi omogočil. Same so to željo in vnemo pokazale tudi na igriščih z zelo borbeno in požrtvovalno igro. Sicer je tekmovanje potekalo v prijetnem tekmovalnem ozračju, tekoče in brez zapletov. Po tekmovanju smo se z določenimi posamezniki malo okrepčali v restavraciji Oliva in pokomentirali dogajanje na igriščih, imeli pa smo tudi ustvarjalno delavnico izdelovanja papirnatih letal, ladjic, žabic in pokalic - skratka spomini na otroške spretnosti.

Trenutni rezultati

BADMINTON KLUB KUNGOTA, PLINTOVEC 5H 2201 Kungota T: 00 386 41 361 245